Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian e kanë hedhur poshtë rezolutën e parlamentit të Kosovës për rishqyrtimin e marrëveshjes së kufirit midis Kosovës dhe Maqedonisë, pas anulimit të saj nga administrata e Kombeve të Bashkuara.
Ministrat e unionit u rekomanduan ligjvënësve kosovarë më shumë të përqëndrohen në forcimin e pushtetit të ligjit dhe përmirësimin e gjendjes ekonomike, se sa të kalojnë kohën në ri-shqyrtimin e kufijve.
XS
SM
MD
LG