Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në zgjidhjen e problemit të Mitrovicës do t’i përmbahemi strategjisë së hartuar në dokumentet e aprovuara nga UNMIK-u dhe KFOR-i, tha komandanti i NATO-s për Evropë dhe Ballkan, admirali amerikan Greg Johnson.
Komuniteti ndërkombëtar nuk do të fokusohet vetëm në problemin e Mitrovicës, por në tërë Kosovën, tha admirali Johnson gjatë një vizite në Mitrovicë.
XS
SM
MD
LG