Ndërlidhjet

JERUSALEM


Një grup intelektualësh dhe aktivistësh palestinezë janë tubuar sot për të formuar lëvizjen kombëtare që do t’i përshpejtonte reformat demokratike në Autoritetin e ri Palestinez.
Grupi i quajtur “Nisma Kombëtare Palestineze” u inicua pas presioneve ndërkombëtare për reformimin e autoritetit të Yasser Arafatit.
XS
SM
MD
LG