Ndërlidhjet

RAMALLAH


Ministri në kabinetin palestinez, Saeb Erakat dënoi gjithashtu sulmin kundër autobusit në Jerusalmin jugor e tha se rrefuzon tentativat e Izraelit që t,i mveshë fajin Autoritetit palestinez.
Ndërkaq, ministri palestinez i Punës, Ghassan al-Khatib, duke folur lidhur me sulmin, tha në Ramallah: “Ky është edhe një incident tragjik dhe fatkeq që ka rezultuar nga vazhdimësia e okupimit izraelit me mizorit e tij kundër palestinezëve”, tha ministri palestinez i Punës”.
XS
SM
MD
LG