Ndërlidhjet

SARAJEVË


Presidenti i Kroacisë, Stipe Mesiq gjatë vizitës në Bosnjë-Hercegovinë ka biseduar me përfaqësuesin e lartë të bashkësisë ndërkombëtare, Paddy Ashdown për situatën në rajon, e veçanërisht për nevojën e luftimit të përbashkët të kriminalitetit të organizuar dhe terrorizmit.
Përfaqësuesi i lartë, Ashdown tha se ai dhe Mesiq ishin plotësisht të një mendje se lufta kundër terrorizmit është problem rajonal në të cilën duhet të marrin pjesë të gjitha vendet nëse dëshirojnë të zgjidhin efektivisht ate çështje.
XS
SM
MD
LG