Ndërlidhjet

KABUL


Presidenti i përkohëshëm i Afganistanit, Hamid Karzai kërkoi edhe pak kohë për caktimin e kabinetit të tij, ndërkohë që delegatët e Lloja Xhirgës, apo Kuvendit të Madh afgan, debatojnë strategjitë për zgjedhjen e parlamentit.“Kërkojë nga ju vetëm edhe një ditë, e sa i takon kabinetit, thuaja çdo gjë është gadi dhe nevoijten vetëm disa konsultime, sepse kjo është çështje me rëndësi kombëtare dhe, me vullnetin e Zotit, do të jemë para jush nesër në mesditë që të bisedojmë”, tha Hamid Karzai.
Ai tha se vendimi ëashtë veçanërisht kritik sepse përbërja e kabinetit prekë të drejtat e grupeve të ndryshme etnike të Afganistanit.
XS
SM
MD
LG