Ndërlidhjet

TASHKENT


Shtetet e Bashkuara thanŽ se kŽtŽ vit i kanŽ dhŽnŽ Uzbekistanit ndihma prej 193 milionŽ dollarŽsh.
Ambasada amerikane nŽ Tashkent njoftoi se shtimi i ndihmave ndŽrlidhet me kŽrcŽnimet e sigurisŽ pas sulmeve terroriste nŽ Nju Jork dhe Uashington.
XS
SM
MD
LG