Ndërlidhjet

HAVANË


Qeveria e Kubës tha se 99 % të personave me të drejtë vote e kanë nënshkruar peticionin për mosndryshimin e rendit komunist në këtë ujdhesë.
Dokumenti i hartuar nga qeveria, parasheh mbështetjen e qytetarëve për amandamentet kushtetuese, sipas të cilave, sistemi shoqëror, ekonomik dhe politik i Kubës është “i paprekshëm”.
XS
SM
MD
LG