Ndërlidhjet

SHKUP


Qeveria e Maqedonisë ka ofruar shpërblim prej 500 mijë euro për informatat që do të ndihmonin rreth ndriçimit të fatit të 18 personave të zhdukur në Maqedoninë Perëndimore.
Policia thotë se 12 sllavo maqedonas dhe 6 shqiptarë etnikë konsiderohen të zhdukur prej vitit të kaluar gjatë luftimeve midis forcave qeveritare dhe kryengritësve shqiptarë.
XS
SM
MD
LG