Ndërlidhjet

SHKUP


Parlamenti i Maqedonisë ka rrumbullaksuar 15 ligjet që dalin nga Marrëveshja paqësore e Ohrit, me miratimin e sotëm edhe të pes ligjeve që kishin mbetur.
Obligim i kësaj legjislature është edhe miratimi i ligjit për dokumentet e udhëtimit që rregullon çështjen e pasaportave dhe rregulloren e punës së parlamentit.
XS
SM
MD
LG