Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara kanë përshëndetur kalimin nga ana e Parlamentit të Maqedonisë të pakos së 15 ligjeve lidhur me implementimin e Marrëveshjes korrnizë të Ohrit dhe u kanë bërë thirrje liderëve të vendit që të miratojnë “shpejtë” legjislaturat e mbetura nga Marrëveshja.
“Besojmë se miratimi gjatë këtij legjislacioni i të gjitha zotimve të mbetura nga Marrëveshja, do të paraqesin terren solid për zgjedhjet e ardhëshme parlamentare në Maqedoni”, ka thënë zëdhënësi i Stejtdepartmentit.
XS
SM
MD
LG