Ndërlidhjet

KABUL


Lloja Xhirga, apo Kuvendi i Madh afgan, përfundoi punimet pasi miratoi përbërjen e kabinetit të ri kalimtar prej 14 ministrishë që e propozoi shefi i shtetit, Hamid Karzai, i cili tha para delegatëve:
“U përpoqëm të krijojmë një qeveri që populli i Afganistanit do te besonte dhe konsideronte si të vetën dhe që do të jetë në shërbim të popullit të Afganistanit, tha Hamid Karzai.
Ai tha se popullit të Afganistanit i është premtuar vendosja e paqës dhe sigurisë, dhe u betua se po të mos veprojë mbi këto premisa është i gatshëm të japë dorëheqje.
XS
SM
MD
LG