Ndërlidhjet

RAMALLAH


Lideri npalestinez, Yasser Arafat bëri thirrje që të ndërpriten polotësisht sulmet palestineze kundër civilëve izraelitë duke thënë se “ato sulme nuk kanë të bëjnë aspak me të drejtën tonë që t,i rezistojmë okupimit”, siç tha në një komunikatë.
“Ky është mesazh yni i përhershëm, veçanërisht për populin tonë dhe mbarë botën, se ne jemi kundër çfardo aktiviteteteve të këtilla terroriste kundër civilëve, qofshin ata civilë palestinezë apo civilë izraelit”, tha Yasser Arafat.
XS
SM
MD
LG