Ndërlidhjet

KABUL


Turqia mori formalisht komandën mbi Forcën Ndërkombëtare të Sigurisë në Afganistan, nga Britania.
Në ceremonin e pranim- dororëzimit të komandës në Kabul, presidenti i Afganistanit, Hamid Karzai i shfaqi mirënjohe më të larta Forcës për angazhimin e deritashëm:
“ISAF-i jo vetëm që ofroi siguri për qytetarët e Afganistanit, popullin e Kabulit, por gjithashtu rindërtoi shkollat, ndihmoi për ndërtimin e disa objekteve publike dhe riparimin e aeroporteve tona dhe aftësoi Afganistanin që të pranojë fluturime”, tha Karzai.
XS
SM
MD
LG