Ndërlidhjet

VIENË


Ministri i Jashtëm jugosllav, Goran Svilanoviq thotë se “statusi final i Kosovës tek duhet të vendoset dhe se kjo çshtje nuk duhet debatuar dhe vendosur tash”.
Duke folur në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vienë, Svilanoviq tha se “nevojitet vullnet politik, maturi dhe urti, si dhe qasje paqësore dhe konstruktive për përcaktimin e kësaj çështje gjatë viteve që vijnë”.
Ai i bëri thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të inkurajojë dhe ndihmojë kthimin e personave të çvendosur dhe refugjatëve në Kosovë.
XS
SM
MD
LG