Ndërlidhjet

SOFJE


Deri nga fundi i këtij viti një zonë e tregëtisë së lirë do të shtrihet në 7 vende të Ballkanit, tha koordinatori i Paktit të Stabilitetit, Erhard Busek, duke shtuar se “krijimi i kësaj zone në rajon, padyshim është parakusht për integrimet evropiane”.
Busek tha se të gjitha shtatë vendet, Shqipëria, Bosnjë-Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Maqedonia, Rumania dhe Jugosllavia do të kenë nënshkruar deri nga fundi i 2002-shit 21 marrëveshje bilataterale për tregëtinë e lirë.
XS
SM
MD
LG