Ndërlidhjet

PARIS


Vende anëtare të NATO-s dhe nga Programi i Partneritetit për paqë planifikojnë të fillojnë nesër stërvitjet ushtarake dy-javëshe në portin e Konstancës në Rumani, thotë ministria franceze e Mbrojtjes.
Stërvitjet, që mbajnë emërin -Partneri kooperativ, kanë qëllim promovimin e transparencës dhe bashkëpunimit midis NATO-s dhe partnerëve të tij jo-anëtarë si dhe “demokratizimin e forcave të armatosura” në vendet e Partneritetit për paqë.
XS
SM
MD
LG