Ndërlidhjet

RAMALLAH


Lideri palestinez, Yasser Arafat bëri thirrje që të ndërpriten polotësisht sulmet palestineze kundër civilëve izraelitë duke thënë në një kumunikatë se “ato nuk kanë të bëjnë aspak me të drejtën tonë që t,i rezistojmë okupimit”.
“Ky është mesazh yni i përhershëm, veçanërisht për populin tonë dhe mbarë botën, se ne jemi kundër çfardo aktiviteteteve të këtilla terroriste kundër civilëve, qofshin ata civilë palestinezë apo civilë izraelit”, tha Yasser Arafat.
XS
SM
MD
LG