Ndërlidhjet

LUBJANË


Në Portorozh të Sllovenisë ka filluar konferenca tre-ditëshe lidhur me luftimin e korrupsionit dhe trafikut me njerëz në Evropën jug-lindore.
Në bisedime marrin pjesë përfaqësues nga Shqipëria, Bosnjë-Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Hungaria, Moldavia, Rumania, Maqedonia, RF Jugosllave dhe Sllovenia.
XS
SM
MD
LG