Ndërlidhjet

KONSTANCË/RUMANI


Vende të NATO-s dhe vende nga Programi i Partneriteteit për paqë të Aleancës fillojnë stërvitjet ushtarake në Rumani, që kanë qëllim promovimin e bashkëpunimit midis NATO-s dhe partnerëve të tij që nuk janë anëtarë.
Nga vendet e NATO-s në stërvitje marrin pjesë Franca, Greqia, Italia, Polonia, Turqia dhe Shtetet e Bashkuara, kurse nga vendet jo-anëtare- Azerbejxhani, Bullgaria, Gjeorgjia, Ukraina dhe Rumania.
XS
SM
MD
LG