Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Organizata Botërore e Shëndetësisë deklaroi se Evropa është e lirë dhe e paprekur nga sëmundja e polios, që sulmente fëmijët nën moshën 5 vjeçare, e që nuk mund të mjekohet, vetëm se parandalohet.
Organizata u bëri thirrje vendeve të pasura që t,u kontribuojnë më shumë programeve për çrrënjosjen e polios në ato vende ku sëmundja shfaqet akoma.
XS
SM
MD
LG