Ndërlidhjet

GJENEVË


Komisioni i Kombeve të Bashkuara për reparacionet e Luftës së Gjirit miratoi pagesën e kompenzimeve në shumë prej 4 miliardë e 7 qind milion dollarë për invadimin e Kuvajtit nga ana e Irakut në vitin 1990.
Pjesën më të madhe të kompenzimeve do te marrin persona dhe kompani kuvajtiane, kurse paratë i siguron Iraku nga një pjesë e shitjes së naftës.
XS
SM
MD
LG