Ndërlidhjet

LUBJANË


Kroacia është pranuar anëtare e grupit të vendeve të Evropës Qendrore për Mbështetjen e Paqes, në një konferencë në qytezën Bled të Sllovenisë.
Ministrat e Sllovenisë, Austrisë, Rumanisë, Hungarisë, Sllovakisë dhe Zvicrës gjithashtu kanë shfaqur dëshirë të thellojnë bashkëpunimin në luftën ndërkombëtare kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG