Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Departamenti i zjarrfiksave të Nju Jorkut ka bërë stërvitjet e para në selinë e Kombeve të Bashkuara që të testojë komunikimet dhe procedurat në rast emergjence.
Në kuminikatën e OKB-së thuhet se në selinë e sajë ishin dërguar dje 26 automjete dhe 150 zjarrfikës që të simulojnë përgjigjen ndaj një shpërthimi dhe zjarri në katin e 26 të rrokaqiellit 39 katesh në Nju Jork.
Që situata të jetë sa më adekuate në stërvitjet 3 orëshe, zjarrfikësit kishin mbushur me tym katin e 26.
XS
SM
MD
LG