Ndërlidhjet

TIRANË


PARLAMENTI I SHQIPËRISË ZGJODHI ALFRED MOISIUN PRESIDENT TË RI TË SHTETIT,SI KANDIDAT I PËPRBASHKËT I PARTISË NË PUSHET DHE OPOZITËS, DHE DO TË MARRË DETYRËN NË 24 KORRIK.
ALFRED MOISIU, ZËVENDËS MINISTRËR I DIKURSHËM I MBROJTJES, ZËVENDËSON REXHEP MEJDANIN NË KËTE POST, TË CILIT I SKADON MANDATI PESË VJEÇAR.
NGA 134 DEPUTETËT E PRANISHËM NË PARLAMENTIN 140 VENDESH, 97 VOTUAN PËR MOISIUN, 19 VOTUAN KUNDËR, 14 ABSTENUAN KURSE 4 VOTA ISHIN TË PAVLEFSHME.
PRESIDENTI I RI I SHQIPËRISË KA THËNË SE DO TË PUNONOJË PËR FORCIMIN E STABILITETIT TË VENDIT DHE INTEGRIMIN NË INSTITUCIONET EURO-ATLANTIKE.
ANALISTËT VLERËSOJNË SE PAS 12 VITESH, PERIUDHA E KONFRONTIMEVE POLITTIKE ËSHTË ZËVENDËSUAR ME PERIUDHËN E DIALOGUT POLITIK NË SHQIPËRI.
XS
SM
MD
LG