Ndërlidhjet

BEOGRAD


PRESIDENTI JUGOSLLAV, VOJISLLAV KOSHTUNICA ME DEKRET SHKARKOI KRYESHEFIN E SHTAMADHORISË, NEBOJSHA PAVKOSVIQ, POR PAVKOVIQ THA SE NUK DO TE RESPEKTOJË URDHËRIN DHE KA KËRKUAR MBROJTJE NGA INSTITUCIIONET MË TË LARTA TË VENDIT.
KOSHTUNICA MË PARË NUK KISHTE MARRË MBËSHTETJEN E KËSHILLIT SUPREM TË MBROJTJES PËR NDËRRIMIN E TIJ.
DETYRN E KRYESHEFIT TË SHTATMADHORISË DO TE KRYEJ GJENERALI BRANKO KRGA.
XS
SM
MD
LG