Ndërlidhjet

ARIZONË/SHTETET E BASHKUARA


Një zjarr i madh pyjesh depërton me shpejtësi galopante në një gjërësi prej 80 kilometrash në shtetin federal amerikan, Arizona dhe ka dalë jashtë kontrollit, me gjith përpjekjet e mdha të zjarrfikësve.
Zjarri ka detyruar 25 mijë njerëz që të largohen nga shtëpitë dhe kërcënon të ngulfasë qytetin Show Low.
“Unë jamë një nga ata që ndoshta deri nga fundi i ditës nuk do të kenë shtëpinë”, tha shumë i emocionuar shertifi Gary Butler.
Shtëpitë që kanë shpresë të shpëtohen janë shënuar me shirita të bardhë, kurse ato të pashpresa, me shirita të kuq.
XS
SM
MD
LG