Ndërlidhjet

UASHINGTON


Xhejms Xhefri, i emëruari nga presidenti amerikan Bush, si ambasador i Shteteve të Bashkuara në Shqipëri, ka sqaruar qëllimet e tij, para Senatit, i cili duhet të konfirmojë emërimin e presidentit:
“Marrdhëniet e Shteteve të Bashkuara me Shqipërinë janë të shkëlqyera, niveli i bashkëpunimit dhe miqësisë, që ne kemi atje vështirë se gjendet në ndonjë vend tjetër në botë” - ka thënë Xhefri.
XS
SM
MD
LG