Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Anan, ka thënë se mbajtja e zgjedhjeve në territoret palestineze në kushtet e tanishme do të nxjerrë fitues kandidatët radikalë.
“A do të tërhiqet Izraeli në vijën e vitit 2000? Koha për zgjedhje nuk është optimale, pasi mund të gjendemi në një situatë ku radikalët do të jenë fituesit e zgjedhjeve. Ky do të jetë rezultat i një procesi demokratik dhe do jemi të detyruar ta pranojmë këtë” - ka thënë Anan.
Sipas Anan ka zbrazëtira në planin e paraqitur nga presidenti amerikan, për Lindjen e Mesme, të cilat duhet t’i plotësojnë partnerët e Uashingtonit.
XS
SM
MD
LG