Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë, ka përshëndetur vendimin e Qeverisë së Maqedonisë për heqjen e regjimit të vizave për personat që kanë pasaporta të UNMIK-ut.
Në një kumtesë të Administratës ndërkombëtare thuhet se “ky vendim, që prej sot është i plotfuqishëm dhe do të lehtësojë qarkullimin e njerëzve ndërmjet Kosovës e Maqedonisë.”
XS
SM
MD
LG