Ndërlidhjet

GJENEVË


Agjencia e Kombeve te Bashkuara për Refugjatë ka bërë të ditur se do të ndërpresë disa nga programet e saj në Kosovë dhe Kroaci deri në fund të muajit tjetër, për shkak të mungesës së fondeve.
Kreu i kësaj Agjencie, Rud Lubers, tha se kjo mungesë fondesh mund të çojë deri në pezullimin e programeve për kthimin e serbëve dhe romëve në Kosovë, të larguar pas 1999 dhe kthimin e refugjatëve serb në Kroaci.
XS
SM
MD
LG