Ndërlidhjet

XHERIKO


Udhëheqësit palestinezë kanë dhënë informacione kundërshtuese lidhur me kandidimin e Jaser Arafatit për president, ndërkohë që Arafat ka shpallur mbajtjen e zgjedhjeve në janarin e vitit të ardhshëm.
Nabil Shat, nga kabineti palestinez, tha se Arafat do të kandidojë dhe palestinezët do t’i rijapin besimin e tyre.
Ndërkaq një tjetër nga kabineti palestinez, Saeb Erakat, tha se është shumë shpejt të thuhet nëse do të kandidojë apo jo Arfati.
Erakat nënvizoi se vendimi për zgjedhjet e reja është në përgjigjje të nevojave të palestinezëve dhe jo në përgjigje të fjalimit të Bushit.
XS
SM
MD
LG