Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s George Robertson sot qëndroi në Kosovë.
Robertson u takua me kryeministrin Bajram Rexhepi, dhe udhëheqësit e lartë të KFOR-it dhe UNMIK-ut, me të cilët bisedoi rreth rolit të ardhshëm dhe vëllimit të forcave ndërkombëtare në Kosovë.
Pas qëndrimit në Kosovë, Robertson udhëtoi në Maqedoni.
XS
SM
MD
LG