Ndërlidhjet

HAGË


Tribunali për krimet e luftës e ka miratuar kaucionin për dy zyrtarët jugosllavë, Dragoljub Ojdaniq dhe Nikolla Shainoviq, të cilët akuzohen për ndërlidhje me luftën në Kosovë.
Por zëdhënësi i Tribunalit Jim Landale tha se gjykata e ka bllokuar vendimin derisa të marrë prononcimin e prokurorisë.
XS
SM
MD
LG