Ndërlidhjet

KALGARI


Grupi G-8 e kanë njohur Rusinë si anëtare të plotë të grupit të vendeve më të zhvilluara industriale.
Në deklaratën e liderëve të 7 vendeve thuhet se “vendimi e reflekton transformimin e jashtëzakonshëm ekonomik dhe demokratik që viteve të fundit në Rusi është paraqitur nën udhëheqjen e presidentit Vladimir Putin”.
Liderët vendosën që samiti i ardhshëm të mbahet në Rusi.
XS
SM
MD
LG