Ndërlidhjet

PEKIN


Sipas një raporti të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara dhe të Institutit të Mjedisit në Stokholm, qeveria kineze duhet të ndryshojë politikat për të mënjanuar një katastrofë ekologjike.
Ky raport e përshkruan si “jashtzakonisht të keqe gjendjen e mjedisit në Kinë”. Po në këtë kërkohet më shumë liri politike, shtypi dhe e drejta për krijimin e organizatave joqeveritare.
XS
SM
MD
LG