Ndërlidhjet

PRAGË


Sipas një raporti të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë dhe Agjencisë së Kombeve të Bashkuara për refugjatë, vendet e Evropës juglindore kanë bërë përpjekje të dukshme dy vitet e fundit, lidhur me ndalimin e trafikut njerëzor.
Megjithatë mbi 500 mijë vetë, shumica e të ciëve gra e fëmijë, janë viktima të trafikut në Evropën Juglindore. Viktimat kryesisht detyrohen te punojnë si prostituta apo në raste më të rralla në punë të pappaguara.
XS
SM
MD
LG