Ndërlidhjet

ESTERGOM


Kryeministrat e Hungarisë, Polonisë, Çekisë dhe Sllovakisë, vende kandidate për t’u pranuar në Bashkimin Evropian, janë takuar sot në afërsi të Budapestit për të diskutuar kushtet e anëtarësisë në BE.
Ata kanë pohuar se nuk do të mund t’i bashkangjiten Bashkimit Evropian nëse do jenë të detyruar të jenë kontribues në buxhet nga dita e parë.
XS
SM
MD
LG