Ndërlidhjet

BEIT XHALA


Ushtarët izraelitë kanë mbyllur sot në Betlehem një zyrë ndërlidhëse me palestinezët. Shefi i kësaj zyre, Ribe Arafat tha se kjo është shkelje e marrëveshjes së autonomisë të 1993, në bazë të së cilës qe hapur dhe kjo zyrë.
Udhëheqësi palestinez, Jaser Araft, duke folur përmes satelitit në konferencën e Kras Montanës në Zvicër ka thënë se organizatat terroriste jashtë teritoreve palestineze dhe jashtë kontrollit të tij janë përgjegjëse për sulmet e fundit mbi Izraelin.
XS
SM
MD
LG