Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Danimarka prej sot është kryesuese e radhës e Bashkimit Evropian për 6 muajt e ardhshëm.
Agjenda e presidencës daneze i vë theksin intensifikimit të negociatave për pranimin e anëtarëve të rinj në unionin, hapjen e tregut të lirë të punës, masat kundër terrorizmit ndërkombëtar, krimit ndërkufitar dhe migracionit ilegal.
XS
SM
MD
LG