Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetari i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës Peter Schieder tha se Jugosllavia ka gjasa që në nëntor të pranohet në Këshillin e Evropës.
Para kësaj, Jugosllavia duhet ta miratojë Konventën Evropiane për të Drejtat e Njeriut, të ratifikojë dhe mbështesë Marrëveshjen e Dejtonit, dhe të bashkëpunojë në zgjidhjen e problemit të Kosovës, tha Scheider.
XS
SM
MD
LG