Ndërlidhjet

MILWAUKEE


“Presidenti Clinton e nënshkroi marrëveshjen për gjykatën ndërkombëtare, por atëherë tha se Senati nuk do ta ratifikojë, dhe Senati asnjëherë nuk e ka ratifikuar”, tha presidenti amerikan George Bush.
“Gjykata Ndërkombëtare e Krimeve i shqetëson Shtetet e Bashkuara, administratën e tyre dhe Senatin. Shtetet e Bashkuara punojnë për paqen në botë, por fakti se ushtarët dhe diplomatët tanë mund të nxirren para kësaj gjykate, mua shumë më shqetëson”, tha presidenti Bush.
XS
SM
MD
LG