Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan tha se është arritur progres midis Kroacisë dhe Republikës Federale të Jugosllavisë në zgjidhjen e kontestit rreth siujdhesës Prevllaka.
Annan e shfaqi shpresën se kjo mund të sjellë deri në marrëveshjen për tërheqjen e misionit 27 anëtarësh të Kombeve të Bashkuara.
Ndërkohë, misionit iu vazhdua mandati deri në 15 tetor.
XS
SM
MD
LG