Ndërlidhjet

PPRISHTINË


Kuvendi i Kosovës miratoi sot ligjin e pensioneve themelore. Ky është ligji i parë i miratuar në këtë Kuvend. Deputetët miratuan edhe një rezolutë në të cilën theksohet se “të gjithë qytetarët e Kosovës kanë të drejtë të kthehen në shtëpitë dhe në pronën e tyre dhe të lëvizin lirisht në gjithë territorin e Kosovës”.
Me rastin e miratimit të kësaj rezolute deputetët serbë nuk gjendeshin në sallën e Kuvendit.
XS
SM
MD
LG