Ndërlidhjet

RIPLI, VIRXHINiA


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush, me rastin e 4 Korrikut, nderoi veteranët amerikanë. Ai me këtë rast tha se më fuqishëm se kurrë, flamuri amerikan po qëndron për vendin e bashkuar.
George Bush, pastaj, tha: “ne besojmë në dinjitetin dhe në të drejtat e çdo personi. Ne besojmë në drejtësinë e barabartë, në qeverisjen e kufizuar dhe në shtetin ligjor. Ne besojmë në përgjegjësi personale dhe në tolerancë karshi të tjerëve".
XS
SM
MD
LG