Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti jugosllav, Vojisllav Koshtunica, ka elaboruar në një intervistë për radion “Evropa e Lirë” aspekte të përgjegjësisë për krimet e luftës të bëra në ish-Jugosllavinë.
“Mendoj se do të jetë thjesht një formalitet kërkesa për falje për krimet e kryera në të shkuarën. Krime kanë bërë të gjitha palët. Ishte një luftë shkatërrimtare dhe të gjitha palët janë përgjegjëse” – tha Vojisllav Koshtunica në intervistën ekskluzive për radion “Evropa e Lirë”.
XS
SM
MD
LG