Ndërlidhjet

RIGË, Letoni


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush dhe kryeministri i Britanisë, Toni Bler janë shprehur gjatë një video-konference në takimin e përfaqësuesve të 10 vendeve kandidate për anëtarësim në NATO, se zgjerimi i Aleancës do të ndihmojë luftën globale kundër terrorizmit. Nga ana e tij, drejtuesi Republikan, senatori Trent Lot u rekomandoi vendeve aspirante se pjesë të përpjekjeve të tyre për t’iu bashkuar NATO-s duhet të jenë lufta kundër korrupsionit dhe intolerancës.
XS
SM
MD
LG