Ndërlidhjet

KAZAKISTAN


Presidenti i Rusisë Vladimir Putin do të marrë pjesë në takimin e drejtuesve të Kazakistanit, Kirgiztanit, Uzbekistanit dhe Taxhikistanit, ku vend qëndror i është rezeruar operacioneve anti-terror në Afganistan dhe bashkëpunimit në sektorin e energjisë. Rajoni ka qasje në pellgun Kaspik, që është një ndër tre bazenet më të mëdha naftë-mbajtëse të globit.
XS
SM
MD
LG