Ndërlidhjet

MALAJZI


Ministrat e Azisë Jug-lindore mblidhen sot në një konferencë rajonale që ka për synim të rrisë integrimin rajonal dhe t’u japë shtysë planeve për krijimin e zonës më të madhe te lire tregtare të botës.
Sipas ministres së Tregtisë së Malajzisë, vendit ftues, “përpjekje serioze po bëhen në afirmimin e Asosacionit të Vendeve të Azisë Juglindore si një entitet dinamik”.
XS
SM
MD
LG