Ndërlidhjet

PRAGË


Kryesuesi i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, ministri i Jashtëm i Portugalisë Antonio Martins da Cruz, sot e fillon vizitën tre ditëshe në Kirgistan dhe Taxhikistan.
Da Cruz do t’i vizitojë dy vendet e Azisë Qendrore pas sesionit të OSBE-së, që dje u mbajt në Gjermani.
XS
SM
MD
LG